Post by buimanrejane on Mar 13, 2022 13:05:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Battle Royale Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Battle Royale Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Battle Royale Oyunu 2022 version ▞▞▞
İlk başta harika bir oyun. Şimdi düşük seviyeli karakterlerin 17'lerle eşleşmesi adil değil. Ayrıca yeni güncelleme, ödüllerimden hiçbirini talep edemiyorum, telefonu yeniden başlattım, wifi ve veri kullandı, herhangi bir karakterle herhangi bir ödül talep edemedi. Lütfen bu hatayı düzeltin.
Harika bir oyun ama sorunu oyuncuların mücadele etmesi gereken kupalar aynı kupalar değil Ama gerçekten çok iyi 👍
Zooba çok iyi oyun ama bana skippy çıkmıyo çıksın 3 yıldız verin çok güzel oyun yükleyin
Satın alma işlemini gerçekleştirdim ama elmas ve altınlar hesabıma geçmedi
game bende kalıcı Olarak bağa girdi lan oynayamıyorum rastgele: hfhdhdjfjdjfjdhdjdhdhdhdhxhxhdhdhdndjcjdjdhdhhfhfhfhfhfhdhdh hhrrjjdjdjdjfjfjdjdjdjdjfhfhdjdjdjdjdjskskdjdjdjdjdjdjfhfhfhfhfhfhfhfjdjsjsjajsjsjdjdjdjdhdhdjdjdjdjdkdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdhdjdjdndnfjfhdjdbdnndndndndnndndmdn
Oyunu seviyorum ama değerli taşlar ve yeni karakterler almak zor (belki de gerçek para ödemelisin. ) Favori karakterlerimi (yeşim, finn, Tony, besty, stave, skippy) almaya çalıştım hiç alamadım çünkü denedim 1 Gün boyunca 12+ aksan yapma.
Rastgele oyuncular sizin seviyenizle alakalı olmadığı için dairemde 100'den fazla kullanıcı olduğu için bu oyundan günden güne nefret ediyordum. Örneğin, 17. seviye, 16. veya 15. ve benzeri karakterlere sahip oyuncularla karşılaşabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz tek veya büyük bir takım maçında 2. seviye bir Larry'ye katılabilirsiniz. Adil oyun mu denir? Rahatsız edici, işe yaramaz ve can sıkıntısı oluyor. Adil bir oyun, seviye 2 veya 3 karakterle uğraştığınızda, maksimum seviye rakip karakterler 4 veya 5 olabilir, daha fazla değil!
Oyunu seviyorum ama üç yıldız verdim çünkü o kadar çok hata var ki karakterimi zar zor değiştirebiliyor ve bazen bir oyuna girdiğimde hata veriyor ve hiçbir şey görmüyorum ve çıkıp girdiğimde tam olarak o oyuna katılmamı sağlıyor. Zaten öldüm ve en kötü yanı çöpçatanlık 2. seviyedeyken maksimum seviyelere karşı çıkıyorum, umarım bunu düzeltirseniz, derecelendirmeyi tekrar beş yıldıza değiştireceğim ve ayrıca yeni bir karakter alma şansım golde kasalardan çok düşük
İncelememi değiştirmek istiyorum ve öncelikle bir süredir oynadığımı ve eğlenceli bir oyun olduğunu ve çok yol kat edildiğini düşündüğümü söylemek istiyorum ancak maliyeti yüksek ve zorlaştırıyor çünkü herkes değil. lol js oynamak için 1000000000$'ı var iyi sadece pahalı
Animal Warfare Strategi pyv
Oyun süper karakterlere sahip olma şansına sahip olsanız iyi olabilir. ve zaten kupa yollarıda ideal oyun güzel yani
Zooba best characters Android için Zooba: Ücretsiz Hayvan Savaş Oyunlar APK ... Games - APK Pure Zooba:Zoo Battle Royale Games adlı oyunu iOS - PSPrices.
İnanın çok güzel hiç bir kötü yorum hak etmiyor bilmem belki biraz ama olsun çok çılgın👍👍👍👍👍👍👍
Hey Zooba! İnternetim yok diyor ve oyunu açamadığım sorunu çözebilir misiniz? Tamir edebilir misin? Sadece benim oyunumda oluyor.
Bi reklamları eksikti oyundan sonra başlığına göre reklam veriyor ve bu durum her türlü açıcı değil yine sonu
Oynun logosuz zooba isminin hiç iyi değildi ama oyun güzelmiş
İyi oyun ama her zaman büyük takımları severim ama yalnızım 3 veya 2 oyuncu yok lütfen bunu düzeltin
Hayvanları severim. Bu oyun yüzünden tilkilerden ve kuşlardan nefret ediyorum. Ama 5/5 oyun. Kesinlikle dl'ye değer.
Zooba: Zoo Battle Royale Game Action apz
Süper ama daha fazla karakter çıksa sevinirim çünkü daha 2600 kupayım 5 karakterm var
oyuncularda çok dengesizlik var 10 levelim 17 level adamlarla oynuyorum
Bir çok bug, ondan para toplamak için bir çok ubdate, oyun başında izniniz olmadan veri indiriyor, yemin ederim oyunda üst seviyelere çıkmasaydım silerdim.
Oyun devresi aşırıkasıyo ve kumbara olay çok saçma. Jcfrcnrjinffubhufbruhbivuhrgbvhirfbhirfbvjjrfncoojjfnjifrbrchufbcjirfnchinrfhcibrfunvrguivnjirg vu g rthv. guttbvuighuirnvuitrnvuntriunrfifnvoirinvrfifunvjirfnviurfnvjiifrjivnrinvgrrjvnijrnfviuibguirbvurgvhirgbvihrgbvihgrbvihbrfhivbrfihbvihrgrvihgbihbrghivgrhigbvhirgbrghvhrgvrgihibvrghibvrgihvbhirbihrgbvihtgbvihtgbvhifhivnrfiucnijfvihfbvghirbvhurgbvhurgbhuvbrguuhivbghivrgbrhigvvrghivrghivbrhigbhitgbvhitgbvhirgbvhitgbvhjgirivjig
Meraklı OKUYUNUZ! Oyun sunucularında sürekli kısıtlama var ve bu durumda için. Ayrıca giremeyen tek kişi siz değilsiniz. Dünya hiçkimse şu anda giremiyor. Kendinden dolayından dolayı onun düzenlemesinden sonra kutunuza 120 elmas geliyo zooba sabrınız veriyo, yani sadece bekleyiniz. Düzenlemeler birkaç gün sürebiliyo bu endişeler yüzünden kapılmayın herkes rahat. zoobsterlar için teşekkür ederim.
ne zaman yeni bir harita üreteceksin??? 3+ yıl boyunca 1 harita oynayamıyoruz ve karakterler konusunda çok cimriyiz
ama çok donuyo aynı şey sık sık sıkıcı sıkıcı var.
Eğlenceli bir oyun olduğu için 2 yıldız verdim. Oyun içi desteği olsaydı 5 olurdu. Premium için kaydoldum ve her hafta iki kez faturalandırıldığımı fark ettim. Tam 7 gün ödeyeceğimi düşünerek bir gün sonra ödemeyi iptal ettim, 3. günde prim iptal edildi. İki kez ulaşmaya çalıştım, cevap yok ve harcadığım zamana değmez. Oyun içi satın alımlara dikkat..
Gerçekten eğlenceli bir oyun ve sevmediğim tek şey, daha yüksek kupanız olduğunda diğer daha yüksek kupalarla gidiyorsunuz ve bundan hoşlanmıyorum, bir tür fortnite gibi olabilir miyim
Zooba: Zoo Battle Royale Game Veiksmas bskl
Merhaba zooba bu oyunlar en iyisi ama çok problem var 1.Match yapma sorunum rakiplerim çok zor ve max lvl oyuncu 2.Asya pasifik'te 3.Network problemimi sadece 7 karakter açtı 4.Cihaz ultra ve yüksekte lag ve düşük 5.Medicate bir oyunda 3-4 ekleyin
Oyun çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel
Alttaki arkadaşlar lütfen oyunu kötü göstermeyin çok güzel oyun hiç kasmıyo bravl yıldızlar kopyasıda diyil karakterlerde güzel ve qayet güçlü ⭐⭐⭐⭐verdim ama bi tane şey var odauzla sadece ID ile oynuyoruz bence arkadaş isdeyi gelmeli ama yinede güzel olduğumda görüşürüz. ZOOBANIN HİKAYESİ BUCK BİR GÜN ARKADAŞIYLA LUT TOPLUYODU VE QAZA BAYILDI ARKADAŞI ONU KURTARIRKEN ODA BAYILDI VE 3 LÜ GİRDİKLERİ İÇİN 3 ÜNCÜ ARKADAŞ ONLARI KURTARDI VE YARQI TAGITTILAR 1 Cİ OLDULAR.
Zooba: Zoo Battle Royale Game Laga qdb
Zooba: Zoo Battle Royale Game Екшн cud
Android için Zooba APK dosyasını indirin. Zooba: Battle Royale Oyunu APP'nin en son sürümünü ücretsiz yükleyin. Zooba'da hayvanlar serbest kaldı!
Her 2 gunde guncelleme yeter artık artık
çok güzel herkese tavsiye ederim
Çok güzel tek bir eksiği var karakter ama görünümü çok zor ya güzel bu karakterlerinin çıkması çok zor olacak işte bu iyi karakterler Çıkınca da oyun tasarımıyla ilgili bence bunlar oyun başlığı için bu bölümden düşmemeli bir de karakter çıkarma oranlarını amaçlarını gözden geçirmeli. yoksa güzel oyun
Zooba: Zoo Battle Royale Game Экшен otv
Çok şaşırtıcı ve daha da şaşırtıcı olan bir şey, hiç reklam olmaması. Bunu 5/5 olarak değerlendiriyorum. Ama çok takılıyor ama yine de iyi
Güzel ama oynarken takılmaya devam ediyor lütfen bu konuda bana yardım edin .gerçekten güzel bir oyun
Oyun çok güzel zevk alıyorum çok güzel keşke arkadaşla vs atabilseydik çok güzel olurdu ama böylede güzel kardeşimle oynuyorum çok güzel yeni güncellemek çok güzel buradan zooba yetki duyurusu Oyunda vs katabilirsiniz seni seviyorum zooba
Eğlenceli bir oyun, ancak oyun modu çeşitliliğinde biraz eksik, bu nedenle hafif bir durgunluğa yol açıyor
Burdan Zoobaya Sesleniyorum Para Yatırılmıs Hesabım Gitti Bugün Bir Sunucu Hatasından Bayadı Kupaydı Parayamı Üzülsem Kupaya Mı bardağında Fazlaydı Böyle Bir Oyun Olmaz Olsun. Diye Rastgele Jsjsmsmsmsmsjjsjsjsjsjsjsjjsjsjsnnsjsjjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjjsjjsjsjsksksjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjjsksjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjskjsjsjsjsjsjsjjsjjsjsjsjjssjsjsjjj çıksın Öne geçmenin moraline
Hiç karakter çıkmıyor 8. Lige geldim daha lary duke jade yok moly Bruce betsy buck nix var bende brawl stars kızıyozda bu daha fena